آقا سلام
این روزها نام تو را می برند اما من هنوز احساسی که نسبت به مظلومیتت داشتم برام برطرف نشده اگر چه در سرزمین شیعه زندگی می کنم
ولی آیا شما هم فکر می کنید این مردم با مردم اون روز توی غدیر متفاوتند ؟
من که فکر نمی کنم مطمئنا شما بهتر می دانید
اما مگه اون روز پیامبر دستت رو بلند نکرد به همه اعلام نکرد که هرکس من ولی اویم علی هم ولی اوست اما چرا؟............
به هر حال شیعه در طول تاریخ مظلوم بوده
به من گفتند درباره فعالیت شیعه در دنیای مجازی بنویس اماهر چی بنویسم باز نمی تونم مظلومیت شیعه رو ثابت کنم
ببینید حتی امروز شیعه از هر موقعیتی بهترین استفاده رو کرده همواره کارهاش اصولی بوده اما همواره مثل خودت مظلوم
خوانده بودم یکی از امام جمعه های اون زمان وقتی یادش رفته بود روی منبر برشما لعن بفرسته داشت با الاغش به خانه برمی گشت توی راه یادش اومد که لعن نفرستاده همانجا ایستاد شروع کرد به...
بعد هم همانجا مسجدی درست کردند به نام....
تصاویر تبریک عید را هم ببینیددر صفحه بعد
دوستی دارم مسیحیست اتفاقا همین امشب بهش تلفن زدم و میلاد حضرت مسیح رو بهش تبریک گفتم
برای اولین بار وقتی صحبت از حضرت عیسی ع شد من گفتم ما مسلمونها معتقدیم حضرت عیسى (على نبینا وآله وعلیه السلام ) از پیامبران اولوالعزم است که بدون پدر متولد شد . او در گهواره با مردم سخن گفت و فرمود : من بنده خدایم و خداوند مرا پیامبر قرار داده است . (مریم ، 30) حضرت عیسى معجزات زیادى براى مردم آورد که از جمله آنها شفا دادن افراد کور و فلج و زنده کردن مردگان بود . وقتى آیین آن حضرت در شهرها پراکنده شد ، قوم یهود علیه آن حضرت توطئه کردند و قصد داشتند او را به شهادت برسانند ، ولى خداوند او را به آسمان برد (نساء ، 157 و 158)
ازم پرسید واقعا شما حضرت عیسی ع را قبول دارید گفتم اصلا یکی از شرایط مسلمانی این است که به پیامبران قبلی ایمان داشته و آن ها را باورداشته باشد واگر چنین اعتقادی نداشته باشد اعتقاداتش مشکل دارد بنابراین فرق من وتو این است که من هم مسلمان هستم و هم مسیحی اما تو مسلمان نیستی حالا بگذریم از این که تو مسیحی هم نیستی چون ما معتقدیم مسیحیت دچار انحراف شده یکی از انحرافاتشون همینه که عیسی را پسر خدا می دونند اما ببنید سرتاسر قرآن خداوند وقتی نام حضرت عیسی ع می آید می گوید: عیسی پسر مریمادامه مطلب...
یادم می آید بعضی کاندیداهای مجلس شورای اسلامی برای این که رای بیشتر بیاورند توی تبلیغاتشون از آبادانی شهرخودشون و از این حرفها می زدند اما غافل از این که بابا کار نماینده مجلس این جور چیزها نیست نماینده مجلس کارش قانون گذاری برای کل یک مملکت است اما حالا از بحث بسیار مهم خبرگان رهبری که بگذریم که من فکر نمی کنم مردم تو این زمینه سیاسی فکر کنند بلکه بیشتر به دانش تدین و تقوای فرد نگاه می کنند
بحث شوراها مطرحه این افراد فقط باید درباره شهر فکر کنند اینها هستند که شهرداران را انتخاب می کنند احیانا مسئولان شهر را و... بالاخره آبادانی شهر به دست شورای یه شهره پس این یکی برای حل مشکلات شهرها خیلی اهمیت داره.
راستی شما فکر می کنید قرآن درباره صلاحیت افراد موردانتخاب چه نظری دارد؟!
مرورى به آیاتى که درباره انتخاب افراد از سوى خداوند یا پیشوایان معصوم(علیهم السلام) آمده، ما را به این مطلب رهنمون مى سازد که در انتخاب افراد در هر جایى مسلمان باید صلاحیت افراد و تعهد آنان را ملاک قرار دهد.ادامه مطلب...
ناله را هر چند می خواهم که پنهانش کنم
سینه می گوید که من تنگ آمدم فریاد کن....
باد خزان پاییزی برگ و گلی را از بوستان زندگی پرپر کرد که بوستان علم و فقاهت مانند او را به خود نخواهد دید
هنوز اشکهایمان در غم از دست دادن فقهای بزرگی همچون امام راحل آیت الله اراکی گلپایگانی مرعشی نجفی و.... خشک نشده بود که غمی به بزرگی همه غم های عالم و دردی به بزرگی همه دردهای دنیا به سراغمان آمد
هنوز خیابان معلم و خیابان آیت الله مرعشی ره پیاده روی با پای برهنه او را از یاد نبرده است تازه ارادت بسیجیان به ایشان داشت اوج می گرفت
رهبر فرمود:مردم شریف قم هنوز سیمای با وقار ایشان در تشییع پیکرهای مقدس شهیدان دوران دفاع مقدس را فراموس نکردهاند
دیروز با جمعیتی همراه شدم که از فشردگی با پای خود نمی رفتم موج مرا با خود می برد وقتی به این موج نگریستم ناگهان بی اختیار اشکم جاری می شد به یاد آوردم آنچه را از سرور و مولایمان حضرت سید الشهدا همواره برای مردم می خواندم که حضرت حتی یک تشییع کننده هم نداشتند با خود زمزمه می کردم خطاب به جمعیت که ای مردم آنروز کجا بودید که نگذارید جنازه مولایمان زیر آفتاب گرم کربلا سه روز بی غسل و کفن بماند....
وصیت نامه حضرت آیت الله تبریزی رضوان الله تعالی علیه:
خداحافظ ای بزرگترین ماه خداوند و ای عید اولیای خدا.
خداحافظ ای گرامی ترین اوقاتی که ما را همنشین و یار بودی.
ای بهترین ماه در همه روزها و ساعت ها.
خداحافظ ای ماه دست یافتن به آرزوها ای ماه سرشار از اعمال شایسته بندگان خدا.
خداحافظ ای همدم ما که چون بیایی شادمانی و آرامش بر دل ما آوری و چون بروی رفتنت دردناک.
خداحافظ ای که با بودنت شیطان از من رهانیده و فردا که می روی با وسوسه های شیطان چه کنم؟
خداحافظ ای ماه توبه ای ماه آشتی ماه سرور و شادمانی مومنان.
خدا حافظ ای همسایه ای که با بودنت دل های ما رقیق شده بود و از گناهانمان کاسته بود.
ولی نمی دانم با رفتنت چگونه خودم را حفظ کنم .
خداحافظ ای ماهی که تا تو بودی امنیت و سلامتی حکم فرما بود و چون بروی چنگال های شیطان ناامنی و بیماری دوباره سر درآورد.
خداحافظ که با برکات بسیار آمدی و ما را از آلودگی ها شستی..
خداحافظ که از روزه بودن با تو خستگی احساس نمی کردیم .
خداحافظ که هنوز نیامده بودی شادمان منتظرت بودیم و هنوز نرفته ای از رفتنت اندوهناک.
خداحافظ با آن فضل و کرمت که با رفتنت از آن محروم خواهیم شد...
پس بیا و در آن لحظات پایانی ات به ما چیزی عنایت کن که آنچه را از تو کسب کردیم از دست ندهیم. که ترس از حبط عمل همواره قرین من شده است.
شب قدر است و من قدری ندارم
چه سازم توشه قبری ندارم
شب قدر است و من کاری نکردم
امام خویش را یاری نکردم
خدایا! طاقت دوزخ ندارم
که من امنیت از برزخ ندارم
تو لطفت را به من ابراز کردی
در غفران به رویم باز کردی
از دیدگاه شیعه، شب قدر بیشتر میان دو شب مردد است :
شب 21 و 23 ماه رمضان.
شیخ کلینى از حسان بن مهران روایت کرده است : می گوید :
از امام صادق(علیه السلام) پرسیدم : شب قدر کدام است ؟
فرمود : «آن را در یکى از دو شب 21 و 23 جستجو کن .»
زراره از امام صادق(علیه السلام) روایت کرده، فرمود :
«شب 19 ، شب تقدیر و شب 21 ، شب تعیین و شب 23 ، شب ختم و امضاى امر است »
شیخ صدوق مى فرماید : «مشایخ ما اتفاق نظر دارند که لیلة القدر ، شب 23 ماه رمضان است »
بنابراین احتمال این که شب 23 شب قدر باشد ، قوٌت مى گیرد.
گفتنى است: به عقیده بیشتر دانشمندان مخفى بودن شب قدر در میان چند شب براى این است که مردم به همه این شبها اهمیت دهند و توجه به چند شب متوالى و احیاء و دعا و.. . در آن تأثیر زیادى بر روح انسان مى گذارد .
.... التماس دعا
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند
وندران ظلمت شب آب حیاتم دادند
بی خود از شعشعه پرتو ذاتم کردند
باده از جام تجلی صفاتم دادند
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی
آن شب قدر که این تازه براتم دادند
«انّا انزلناه فى لیلة القدر.. .»
ما آن (قرآن ) را در شب قدر نازل کردیم و تو چه مى دانى شب قدر چیست ؟ شب قدر از هزار ماه بهتر است . فرشتگان و روح در آن شب به اذن پروردگار خود براى تقدیر هر کارى نازل مى شوند . آن شب انباشته از سلامت ، برکت و رحمت تا طلوع صبح است . (سوره قدر)
قدر به معناى اندازه گیرى ، تقدیر و برنامه ریزى و تنظیم امور آمده است.
براساس روایات فراوانى که وارد شده ، در شب قدر امور و سرنوشت افراد براى سال آینده رقم مى خورد . شب زنده دارى و عبادت در این شب موجب آمرزش گناهان خواهد بود .
درآیه 185سوره بقره مى خوانیم که قرآن در ماه رمضان نازل شده است .
در سوره قدر آمده که قرآن در شب قدر نازل شده
بنابراین شب قدر در ماه مبارک رمضان واقع شده است .
در آیه دیگرى از سوره قدر خداوند این شب را بهتر از هزار ماه مى داند«لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْر.»(قدر 2)
منظور از برترى این شب از هزار ماه ، این است که اِحیا و بیدار ماندن و به عبادت پرداختن در این شب ، از عبادت هزار شب بهتر است .
در سوره دخان خداوند این شب را مبارک خوانده و فرمود : «انّا انزلناه فى لیلة مبارکة» (دخان ، 2)
منظور از مبارک بودن این شب است که ظرفیت و گنجایش خیر کثیرى داشته ، چون برکت به معناى خیر کثیر است و قرآن خیر کثیرى بود که در آن شب نازل شده و رحمت و اسعه اى بود که دامنش همه خلق را گرفت در ادامه مى فرماید : «فیها یفرق کل امر حکیم » (4 ، دخان ) که مقصود این است در این شب ، امور و احکام و معارفى که به صورت کلى و اجمالى بر پیامبر(صلى الله علیه وآله)نازل شده بود ، جزئیات آن به صورت تفصیلى بیان مى شود ; البته تفاسیر دیگرى در مورد این آیه وجود دارد ; لکن این معنى صحیح تر به نظر مى رسد .
شاید خوانده باشید در یکی از پست ها وقتی درباره مهار شهوت می نوشتم یکی از چیزهایی که کمک می کند به این امر روزه گرفتن بود اما چرا روزه گرفتن باعث مهار شهوت می شود؟
دلیلش این است که روزه گرفتن، روح انسان را «تلطیف»، اراده انسان را قوى، و غرائز و شهوت او را تعدیل مى کند.
روزه دار، باید در حال روزه با وجود گرسنگى و تشنگى، از غذا و آب و هم چنین لذت جنسى چشم بپوشد، و عملا ثابت کند که او هم چون حیوان دربند علف نیست، او مى تواند زمام نفس سرکش را به دست گیرد، و بر هوس ها و شهوات خود مسلط گردد.
انسان، با روزه گرفتن و بامحدودیت هاى موقت، خود را مقاوم و اراده اش را قوى مى سازد، و توان مبارزه با حوادث سخت را پیدا مى کند، و در مقابل شهوات و غرائز سرکش و طغیان گر مى تواند خود را کنترل کند و بر قلب خود نور و صفا بخشد.
خلاصه، از آن جا که روزه، انسان را از عالم حیوانیت ترقى داده و به جهان فرشتگان صعود مى دهد، طبیعى است که شهوات او فروکش کند. لذا، قرآن کریم، مى فرماید: اى افرادى که ایمان آورده اید، روزه بر شما نوشته شد همان گونه که بر کسانى که قبل از شما بودند نوشته شده، تا پرهیزکار شوید. (بقره،183)» جمله (باشد که پرهیزکار شوید) اشاره به همه حقایق فوق است. امام على(علیه السلام) نیز مى فرماید: «روزه، روى شیطان را سیاه مى کند.»
یکى از چیزهایى که همه پیامبران الهى به آن دعوت مى کردند، «پرستش خداوند» است. قرآن کریم از زبان پیامبران نقل مى کند که به امت هایشان مى گفتند «اعبدوا الله; خدا را پرستش کنید»(مائده،72 و 117; اعراف، 59 و 65 و 73 و 85; هود، 50 و 61 و 84 و...) اصل عبادت و پرستش خداوند در همه شریعت هاى الهى وجود داشته، ولى شکل و کیفیت آن تفاوت داشته است.
از قرآن کریم استفاده مى شود که روزه و نماز در امّت هاى پیشین هم بوده است.
در مورد روزه، قرآن مجید مى فرماید: «یَـأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیَامُ کَمَا کُتِبَ عَلَى الَّذِینَ مِن قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ;(بقره،183) اى کسانى که ایمان آورده اید، روزه بر شما نوشته شد، همان گونه که برکسانى که قبل از شما بودند نوشته شد، تا پرهیزکار شوید.»
مقدار و کیفیت روزه در امّت هاى گذشته با روزه در اسلام تفاوت داشته است. از این رو، در امّت هاى پیشین «روزه سکوت» وجود داشته، ولى در شریعت اسلامى، مشروع نیست.
در امّت هاى پیشین، نماز هم بوده، در همین مورد، قرآن کریم از زبان حضرت عیسى (على نبینا وآله وعلیه السلام) مى فرماید: «وَ أَوْصَـنِى بِالصَّلَوةِ وَ الزَّکَوةِ مَا دُمْتُ حَیًّا;(مریم،31) و مرا سفارش به نماز و زکات تا زنده ام کرده است.»
و نیز از زبان حضرت اسماعیل، مى فرماید: «وَ کَانَ یَأْمُرُ أَهْلَهُ بِالصَّلَوةِ وَ الزَّکَوةِ وَ کَانَ عِندَ رَبِّهِ مَرْضِیًّا;(مریم،55) او همواره خانواده خود را به نماز و زکات دعوت مى کرد و همواره مورد رضایت پروردگارش بود.» بنابراین در شریعت هاى گذشته هم نماز و روزه وجود داشته است، ولى کیفیت آن براى ما مشخص نیست.
بدون شک کیفیت و کمیت نماز و روزه در شرایع پیشین با شریعت اسلام تفاوت داشته است;
دعای کمیل با نوای بسیار دلنشین